Kullanıcı avatarı
Site Admin
🛠️ Bahçenizin Ustası Olun: "Kendin Yap" (DIY) Paylaşım Rehberi
Hazır ürünlere servet ödemek yerine, kendi emeğinizle bahçenizi güzelleştirmeye ne dersiniz? "Kendin Yap" (DIY) köşemiz, hayal gücünü el becerisiyle birleştiren tüm doğa dostlarının buluşma noktasıdır.

Elinizdeki atık malzemeleri değerlendiriyor, eski saksıları yeniliyor veya kendi sulama sisteminizi mi kuruyorsunuz? Yaptığınız projeleri video veya adım adım fotoğraflarla burada paylaşarak binlerce üyemize ilham verebilirsiniz!

📹 Video ve İçerik Paylaşırken Dikkat Edilecekler:
 • Adım Adım Anlatım: Videonuzda veya yazınızda "önce şu malzemeyi kullandım, sonra şu işlemi yaptım" şeklinde bir sıra izlemeniz, projenin uygulanabilirliğini artırır.
 • Malzeme Listesi: Videonun altına veya konunun başına mutlaka gerekli malzemeleri ve yaklaşık maliyeti yazın.
 • Önce & Sonra: Projenin başlangıç hali ile bitmiş halini yan yana getiren bir kapak fotoğrafı, konunuzun daha çok tıklanmasını sağlar.
 • Püf Noktaları: "Bunu yaparken şuna dikkat edin, ben şu hatayı yaptım siz yapmayın" gibi samimi tecrübeleriniz çok değerlidir.

🌟 Neler Paylaşabilirsiniz?
 • Paletlerden bahçe mobilyası yapımı.
 • Eski lastiklerden dekoratif saksılar.
 • Otomatik balkon sulama düzenekleri.
 • Kuş evleri ve böcek otelleri.
 • Dikey bahçe tasarımları.

Unutmayın: Sizin için küçük bir dokunuş, başka bir üyemizin bahçesindeki en büyük değişim olabilir. Elinizdeki matkabı, fırçayı veya testereyi kapın ve neler başardığınızı bize gösterin!